Svamptork - kryddtork
Svamptork - kryddtork - torkugn
Skörda svamp och örter och torka, eller varför inte äppelringa och andra frukter för att göra egen musli?
Torkugnen är lämplig för framställning av:
- Torkad frukt (päron, plommon, aprikoser, bananer, etc.)
- Russin
- Torkade grönsaker för soppor
- Soltorkade tomater
- Torkade örter
- Örter (mynta, linden blossom, kamomill, etc.)
- Torkad svamp för soppor och andra måltider
- Torkade apelsiner för dekoration
- Torkade pumpafrön
- Torkade kronblad för potpurri
- Torkat kött
- Torkad fisk
En inbyggd fläkt bidrar till att uppnå jämn torkning på alla nivåer. Utformningen av torkställningar förhindrar bildandet av mögel och optimerar luftcirkulation.
Den genomskinliga locket och facken gör det möjligt att kontrollera torkningen när som helst.
Facken och locket kan diskas i diskmaskin.
Man använder 5 torkställningar som standard, men man kan använda färre rack när man torkar
Utrymmesbesparande när du använder färre rack (möjligt med bara ett enda fack)
Specifikationer svamp och kryddtork
Diameter på torkställningen: 33 cm.
Höjd per nivå: 1,3 cm.
Bakgrundsbelyst huvudströmbrytaren indikerar driften
Termosäkring mot överhettning
Ineffekt: 250 W
Längd på anslutningskabel: 0,8 m
Mått (bredd x djup x höjd): 330 x 330 x 195 / 235 mm
Vikt: 2,5 kg
Spänning och frekvens: 220-240 V, 50 Hz
Mycket tyst drift: ljudnivån 20 dB (A)